Wat een feest! bij Koetsiers Wijnkopers

Wat een gezellige mooie avond was dit!

Vandaag mochten we met het Nathalie Schaap Trio muziek verzorgen tijdens een feest van Koetsiers Wijnkopers.

We hebben 3 sets gespeeld gedurende de avond, wat erg goed is bevallen bij het publiek.

Hans vierde zijn 70e verjaardag en het was tegelijkertijd een Memorial Day van zijn overleden vrouw.. Dubbel dus, maar wel heel mooi om deel van uit te mogen maken.

Bij ontvangst kregen we eerst een heerlijke champagne en werden we hartelijk ontvangen door Hans en zijn familie. Hans heeft natuurlijk niet voor niks een wijnhandel, dus we hebben nog heel wat lekkere wijntjes mogen proeven (:

Na de set te hebben opgezet, gingen we omkleden en hebben we nog even wat fotootjes geschoten van het Trio. Hierna mochten we spelen, voor een fantastisch publiek. We kregen veel respons en we zagen het publiek genieten, super mooi! Daar doen we het voor (;

We begonnen als achtergrond, maar naarmate de avond voorbij ging, kwam het publiek steeds dichterbij. Uiteindelijk werden zelfs de tafels verplaatst en hebben we nog een aantal verzoekjes gespeeld, wat erg goed in de smaak viel.

Na het spelen hebben we nog even na-geborreld en enorm genoten van de mooie verhalen van Hans en zijn vrienden.  Hier willen we zeker nog terug komen!