Projectweek Nathalie Schaap ArtEZ

Afgelopen week hebben we op het conservatorium in Zwolle hard gewerkt. In deze week werkten we in samengestelde bands (de mensen waarmee ik nog niet had gespeeld) aan een opdracht met het thema ‘Body&Soul’. We moesten 2 stukken zelf maken met betrekking op dit thema.

Samen in één hok met veel koffie

We zaten de hele week in een hok, die na dag 1 al voorzien was van heel veel koffiebekertjes, eten en een waterkoker, die we niet alleen gebruikten voor thee, maar ook gerust ons avondmaal in bereidden. We kregen in deze week ook een aantal masterclasses die erg interessant waren. Onder andere van Yuri Honing(saxofonist), Christiaan Kuyvenhoven(klassiek pianist) en Daniël Samkalden (kleinkunst). Hier heb ik zelf erg veel van geleerd en veel inspiratie uit gehaald.

 Coaching door verschillende docenten

Gedurende de week werden we dagelijks gecoacht door verschillende docenten. Zo ontstonden er 2 hele toffe stukken die we op donderdag 18 december mochten presenteren in Hedon. Dit was een hele leuke ervaring, voor mij de eerste keer in Hedon. De zaal was erg fijn en het geluid ook. We hebben erg leuke reacties gehad en zijn zeker van plan om meer met elkaar te gaan spelen!