Laura Mvula & Metropole Orkest in Paradiso

Vandaag hebben we, na een week hard te hebben gerepeteerd een geweldig concert gegeven in Paradiso. Ik zong in het backing koor, wat echt fantastisch was om mee te maken. Dit was mijn eerste echte concert, en dan meteen in Paradiso met Laura Mvula en het Metropole Orkest en Consensus Vocalis. Ik was een week voor het concert gebeld of ik de volgende dag kon komen repeteren. Dus ik heb meteen alles aan de kant geschoven en ben als een gek alles gaan instuderen en de volgende dag kende ik alles (:

Voorbereidingen met Laura Mvula waren super!

De hele week heb ik heel erg uitgekeken naar dit concert en het was dan ook echt fantastisch om het mee te maken. Buiten het concert zelf zijn de voorbereidingen ook altijd erg leuk, de mensen waar ik mee werkte waren erg leuk en het was een heftige, maar zeker een hele gezellige week. Ik heb mezelf beloofd hier zeker nog terug te komen, maar dan met mijn eigen band!