Skip to content

Educatie

Hoi!

Vind jij het leuk om te zingen of om contrabas te (leren) spelen en wil je hier graag les in? Dan ben je hier aan het goede adres !(:
Ik ben net afgestudeerd aan het Conservatorium voor zang en contrabas (met een 9,5) en geef in Zwolle in mijn eigen studio les. Ik heb veel ervaring op het podium, ben hier wekelijks te vinden en daarnaast vind ik het ontzettend leuk om met mijn leerlingen aan de slag te gaan in de les.

Ik ben thuis in vrijwel iedere stijl binnen de lichte muziek, jazz, country, blues, pop, r&b etc. In mijn lessen besteed ik aandacht aan alle aspecten van het zingen: stemtechniek, houding, interpretatie, tekstbegrip, frasering, timing, podiumpresentatie, maar natuurlijk ook gewoon je favoriete nummers leren zingen! Daarnaast besteed ik ook aandacht aan muziektheorie (hoeveelheid naar wens van de leerling), denk hierbij aan noten lezen, ritme, melodie etc. Maar ook improvisatie wanneer je dit leuk lijkt (erg gebruikelijk in Jazz).

Het is ook mogelijk om theorie/solfègeles te krijgen (bijvoorbeeld voorbereiding in een aanlopend traject naar het conservatorium, of het behalen van een theorietoets).

Je hebt dus zelf veel inbreng in wat je in de lessen wilt leren, het belangrijkste vind ik dat je plezier hebt in de lessen en dat we samen ergens naartoe werken. Denk hierbij aan optredens, studio opnames (die ik in onze eigen studio kan maken), audities, of gewoon lekker zingen/bassen.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer van mij weten?
Stuur me even een mailtje of een berichtje!
contact@nathalieschaap.com
0631041820

Back to top