Bruiloft in Nice (Zuid Frankrijk), very Nice, nice, hatsjoe!

Wauw wauw, wat een geweldig weekend was dit!

We zijn dit weekend met het Nathalie Schaap Trio naar Nice gevlogen om op een prachtige locatie op een fantastisch mooie bruiloft te spelen. Het was zo mooi daar!

Maar laat ik even vanaf het begin beginnen, ik ben een beetje te enthousiast.

Het was vrijdagnacht 2.30 toen de wekker ging na 2 uurtjes slaap.. De koffers al gepakt en mijn vader was zo aardig om mij naar het huis van Tom te brengen, waarna zijn vader ons naar schiphol zou brengen.

Bij Tom aangekomen, de auto ingeladen en een stevige koffie erin, gingen we opweg naar Schiphol.

Rond een uurtje of 5 kwamen we aan op schiphol en hebben ingecheck en vlogen om 7 uur.

We moesten nog even wennen aan het feit dat we alles moesten opnemen, met dit materiaal gaan we namelijk een promovideo maken. Dit ging heel erg soepel kuchkuch, hieronder take 231…

De vlucht was echt super gezellig en de sfeer zat er meteen goed in!

Eenmaal aangekomen in Nice stapten we uit en hadden we meteen een vakantiegevoel met al die palmbomen, zon, zee en blauwe lucht.

We hadden een auto gehuurd, wat een Jeep bleek te zijn, helemaal geen probleem natuurlijk!

Tom was zielsgelukkig en wij vonden het stiekem ook best wel heel leuk!

(Hieronder een kiekje met het pookje)

11651340_763436767103236_1719489480_n-2
sportief pookje

We moesten snel inchecken in het hotel en daarna al op weg gaan naar de locatie waar we moesten spelen. Onderweg naar het hotel hebben we alvast even de omgeving bekeken, het zag er prachtig uit met een hele mooie boulevard en prachtig weer.

Na een lange zoektocht hebben we de locatie gevonden en zijn we meteen aan de slag gegaan met alle spullen naar boven sjouwen, opbouwen, soundchecken, omkleden en ons voorbereiden op het spelen. Na een beste voorbereiding was het moment daar.

Wij mochten onze set openen direct na het Ja-woord van het prachtige bruidspaar, met hun nummer ‘My baby just cares for me’.

 

Hierna hebben we 3 sets gespeeld, erg veel goede respons gehad en de gasten waren erg enthousiast. Het was 1 en al genieten tijdens het spelen en ook de voorbereidingen waren erg leuk. De sfeer zat er goed in en de mensen waren allemaal heel aardig en lief. Werkelijk alles was prachtig, de locatie, de mensen, het spelen, het uitzicht, het kasteel zelf, het eten en ga zo maar door.

Voor ons was het een en al genieten en de gasten waren erg enthousiast!

 

11650823_763436840436562_48181615_n
Een kleine impressie van de sfeer.
11652051_763436850436561_992075805_n
Hier stonden we te spelen.

Nadat we de laatste set hadden afgesloten hebben we nog even nagekletst onder het genot van een heerlijk wijntje en het nog steeds prachtige uitzicht en de hartelijke mensen.

11638047_763436790436567_1972201450_n
Het uitzicht.

Na het spelen kregen we ook nog heerlijk te eten, een artiestenmaaltijd, maar dan net even wat luxer…

FullSizeRender-9

FullSizeRender-10

Helaas kwam er ook een einde aan deze prachtige dag… Rond 2 uur waren we thuis en hebben we als een blok geslapen, daar waren we aan toe!

De volgende ochtend, nouja ochtend… het was inmiddels 15:00 uur toen we aan ons ‘ontbijt’ zaten, zijn we rustig op gang gekomen en besloten we om nog zo veel mogelijk te bekijken in de omgeving. Aangezien het even ging regenen in Nice hebben we de auto gepakt en zijn we doorgereden naar Monaco.

Hier hebben we de mooie omgeving bekeken en zijn ook nog naar het paleis geweest, met wederom weer een prachtig uitzicht.

Hieronder een kleine impressie van Monaco, man man wat een uitzicht!

Toen hadden we zin in Italiaans eten, dus zijn we ‘eventjes’ naar Italië gereden om daar echte Italiaanse pasta te eten.

Eenmaal weer terug in Nice hebben we nog een drankje gedaan om het mooie weekend af te sluiten. De volgende ochtend mochten we met 2 uur slaap weer het vliegtuig in en een aantal uur later waren we weer terug in Zwolle….

 

We hebben ontzettend genoten, zijn druk bezig aan het promo werk en kijken ontzettend uit naar de toekomst met ons Trio, deze vergeten we niet snel!

Wellicht tot in de toekomst Nice, dat zou supernice zijn!

FullSizeRender-12
Tot ziens Nice, wij hebben genoten (:

(Binnenkort meer hierover)