Afgestudeerd… en nu?!

Hoihoi,

Jaja, dan ben je afgestudeerd en zit je tot een week daarna nog even in een roes van alle reacties en ben je aan het bijkomen van het harde werken naar dit eindexamen toe, maar daarna begint het dus pas ‘echt’. Ik dacht altijd dat ik geen last zou hebben van het welbekende ‘zwarte gat’, waar iedereen het over zou hebben, maar nu moet ik toch wel eerlijk toegeven dat ik wel even moest wennen aan die extra tijd die ik nu heb. Dit gaf mij direct de gelegenheid om iets te kopen wat ik stiekem heel graag wilde hebben ‘een mandoline’. Ik vind het heerlijk om weer in iets nieuws te duiken en hier alle tijd voor te nemen. Mijn zomervakantie bestond dan ook voornamelijk uit bluegrass standards instuderen op de mandoline, heerlijk! De eerste weken na mijn eindexamen maakte ik me wel een beetje zorgen over hoe nu verder. Ik ben na de vakantie direct weer aan de slag gegaan en heb inmiddels al heel wat vergaderingen & gesprekken gehad over mijn plannen voor nu. En nu kan ik ook vertellen dat er echt te gekke plannen op de planning staan waar ik meer dan zin in heb! Nu natuurlijk hopen dat dat allemaal goed gaat uitpakken (:

Volgende week heb ik een fotoshoot voor 1 van deze projecten, waar jullie binnekort meer over gaan horen. Nu kan ik daar helaas nog niet teveel over vertellen…

Daarnaast heb ik het gehad over nieuwe projecten waar ik mee bezig ben. Zo wil ik je graag kennis laten maken met het Medan Trio, bestaande uit Kasper Rietkerk (Saxofoon), Laurens Schweppe (Keys) & ik op contrabas & zang. Daarnaast werken we samen met een animator Timon Vader. Je vraagt je vast af hoe je zoiets ineens begint. Nou, dat is een aantal jaar geleden begonnen. We hebben namelijk in een projectweek van het conservatorium, met zijn drieën samengewerkt. Hierbij moesten we muziek maken onder een bestaande video, zonder dat we wisten waar deze video vandaan kwam & wat de originele soundtrack was. Hier hebben we een mooi resultaat van gemaakt en uitgevoerd in Hedon Zwolle. 2 jaar later ging het toch jeuken en zijn we weer bij elkaar gekomen om hierop voort te gaan borduren.
We werken aan eigen stukken, in combinatie met beeld(video/foto/sfeerimpressies etc). We spelen veel met improvisatie en schrijven erg sferische stukken. We hebben een aantal Try Outs staan, dus voel je vooral welkom om te komen kijken en Like onze pagina om op de hoogte te blijven van het nieuws rondom het Medan Trio. Hieronder onze gloednieuwe foto gemaakt op de HKU door Anne Sophie Leurink & Sanne Bakker

 

Daarnaast veel nieuws rondom Cousin Hatfield, dit vertel ik jullie de volgende keer!