Skip to content

06 Lost in your arms door Nathalie Schaap

Lost in your arms

Dit stuk is het eerste stuk wat ik zelf heb geschreven. Ik heb veel les gehad van Rolf Delfos in deze lessen aan o.a. dit stuk gewerkt. Dit is begonnen met eerst alleen de melodie.

Ik kreeg de opdracht ‘schrijf 5 mooie melodieën en gebruik die al basiselement voor je stuk’. Ik wilde iets schrijven wat bij mij past, een bepaalde sfeer die ik hiermee wil overbrengen.

Ik heb het stuk net zo lang aangepast tot het was wat ik in mijn hoofd had. Later heeft Marike van Ringen hier animatie bij gemaakt, wat eigenlijk heel goed paste. Dit heb ik met het Medan Trio uitgevoerd en met de jongens aan gewerkt in de repetities. Het heeft even geduurd maar ik ben toch best wel trots op het eindresultaat! (:

Veel luisterplezier en over een week komt video 7!
Laat je weten wat je ervan vindt onderaan de video?

Liefs,
Nathalie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top